Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Drie winkeldieven gevat: één van hen stond Europees geseind

AntwerpenDe Antwerpse politie kon dinsdagmiddag drie mannen arresteren die zich bezighielden met winkeldiefstallen. Twee van hen liepen winkels binnen met lege zakken en wanneer ze buitenkwamen, waren de zakken plots vol. Hun kompaan wachtte hen op in een voertuig verderop. Eén van hen bleek Europees geseind te staan.

 1. Water-link reageert op rapport Universiteit Amsterdam: “Antwerps kraantjeswater veilig en gezond”
  Antwerpen

  Wa­ter-link reageert op rapport Universi­teit Amsterdam: “Antwerps kraantjes­wa­ter veilig en gezond”

  Volgens Antwerpse drinkwaterbedrijf Water-link voldoet het kraantjeswater aan alle officiële kwaliteitseisen. “Het is veilig en gezond. Ook voor PFAS-vervuiling scoren we goed”, luidt het. Het bedrijf reageert daarmee op het nieuws dat de Westerschelde zwaar vervuild is door PFAS en dat ook het Antwerpse kraantjeswater ‘gevaarlijk’ in de buurt van de norm komt. Dat blijkt uit een onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam.
 2. Antwerpse ontbijtservice levert ontbijtrepen van krekels aan huis
  Antwerpen

  Antwerpse ontbijtser­vi­ce levert ontbijtre­pen van krekels aan huis

  Geen tijd voor ontbijt? Jordi Schellens (29) en Wisse Nieuwenhuis (25) leveren sinds begin dit jaar Brekky’s in de brievenbus, verse broodjes met zoete of hartige vulling. De heren breiden hun assortiment nu uit met ontbijtrepen van Kriket, gemaakt van ... krekels. “We zijn volop ons assortiment aan het uitbreiden, het duurzame verhaal van Kriket past helemaal bij het verhaal van Brekky”, vertelt Jordi Schellens, co-founder van Brekky.