De Nederlandse auto wordt onderzocht door technische specialisten van de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nederlandse auto wordt onderzocht door technische specialisten van de politie. © Marc De Roeck

“Dood aan S.”: drugsmaffia viseert Antwerps koppel en ontvoert per vergissing onschuldige buurman

Antwerpen/WilrijkDe Antwerpse politie heeft donderdagochtend rond 5 uur twee Nederlanders (20 en 25 jaar) gearresteerd die op het punt stonden een aanslag te plegen tegen een woning op de Boomsesteenweg in Wilrijk. De bewoner en zijn partner zijn sinds enkele weken aangeschoten wild in het drugsmilieu. Criminelen ontvoerden per vergissing zelfs een onschuldige buurman om hun verloren lading cocaïne te recupereren.

 1. LEVENSVERHAAL. Viera ‘Milouda’ Sagers (93) overleden, de vrouw die eerste generatie gastarbeiders hielp vanuit haar platenwinkeltje op Turnhoutsebaan
  PREMIUM

  LEVENSVER­HAAL. Viera ‘Milouda’ Sagers (93) overleden, de vrouw die eerste generatie gastarbei­ders hielp vanuit haar platenwin­kel­tje op Turnhoutse­baan

  Viera ‘Milouda’ Sagers is zaterdag overleden. Dat meldt de Marokkaanse gemeenschap in Borgerhout. Milouda had in de jaren zestig een platenwinkeltje op de Turnhoutsebaan in Borgerhout, van waaruit ze de eerste generatie gastarbeiders in Antwerpen hielp. Ze maakte hun wegwijs in paperassen, hield waardevolle bezittingen veilig in bewaring en hielp zelfs mensen zonder papieren richting een beter leven. “Ze heeft onze grootouders met zoveel warmte ontvangen, ze is een icoon voor immigratie in België.”
  Borgerhout
 2. Geen stofzuiger gekocht? Dan gaat je wagen in vlammen op: vrouw die 12 auto’s in brand stak, moet therapie volgen

  Geen stofzuiger gekocht? Dan gaat je wagen in vlammen op: vrouw die 12 auto’s in brand stak, moet therapie volgen

  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Sengül A. (39) uit Hoboken veroordeeld tot vijf jaar cel met probatie-uitstel nadat ze twaalf voertuigen in brand stak. Het zou een wraakactie geweest zijn tegen de eigenaars omdat ze geen luchtzuiveraar of stofzuiger van haar wilden kopen. Volgens haar advocaat was de vrouw zwaar depressief en kon ze niet meer helder denken.
  Antwerpen