Dokmarkt Antwerpen
Volledig scherm
Dokmarkt Antwerpen © Dokmarkt

Dokmarkt start weer op 15 juli met ruimer aanbod

Liefhebbers van de Dokmarkt op het Eilandje hebben de markt sinds het begin van vorige herfst moeten missen, maar het nieuwe seizoen van de wekelijkse markt start opnieuw op woensdag 15 juli. De markt blijft op de vertrouwde locatie op de Napoleonkaai in de schaduw van het MAS, maar verschuift wel van vrijdag naar woensdag, van 11 uur tot 21 uur. De Dokmarkt wordt bovendien in een nieuw jasje gestoken, met het accent op kwalitatieve voeding en met een ruimer aanbod.

  1. Zonder rijbewijs, onder invloed van drugs en illegaal in het land: politie controleert maaltijdkoeriers in binnenstad

    Zonder rijbewijs, onder invloed van drugs en illegaal in het land: politie contro­leert maaltijd­koe­riers in binnenstad

    De regio’s West en Centrum van de lokale politie sloegen zondagavond de handen in elkaar tijdens een actie gericht op overlast door maaltijdkoeriers. De wijkteams van de twee regio’s en ook het verkeersondersteuningsteam van de regio West controleerden een 35-tal bezorgers. Gezien het grote aantal leveringen aan huis kregen de wijkteams veel klachten over gevaarlijk of asociaal rijgedrag door de koeriers.
  2. Terugblik op 16 keer Grote Coronastudie UAntwerpen: “Sluiting scholen was lastigste maatregel”

    Terugblik op 16 keer Grote Coronastu­die UAntwerpen: “Sluiting scholen was lastigste maatregel”

    De UAntwerpen houdt vandaag (dinsdag) de zeventiende editie van de Grote Coronastudie. Deze keer wordt er onder meer gepeild naar de terugkeer van vakantiegangers uit het buitenland. Uit een analyse van data uit eerdere edities van de studie blijkt dat winkelen met beperkingen ons tijdens de eerste coronagolf minder stoorde dan bijvoorbeeld het sluiten van de scholen en het stilleggen van het sport- en verenigingsleven.