Een simulatiebeeld van de sfeer die Plopsa Station Indoor zal krijgen.
Volledig scherm
Een simulatiebeeld van de sfeer die Plopsa Station Indoor zal krijgen. © Plopsa Group

"Dit wordt een van de mooiste parken die we ooit gebouwd hebben": Plopsa Station zoekt personeel voor opening in oktober

AntwerpenDe opening van Plopsa Station Antwerp, het gloednieuwe park van Plopsa Group in het Centraal Station van Antwerpen, komt steeds dichterbij. Het indoorpark mikt op een opening tijdens de herfstvakantie. Daarvoor is Plopsa Group nog op zoek naar personeel. “De puzzel valt stilaan in elkaar”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa Parken.

 1. De jonge garde neemt stilaan de Sinksenfoor over: “Een attractie van honderdduizenden euro’s financieren... Zo’n investeringen zijn voor het leven”
  PREMIUM

  De jonge garde neemt stilaan de Sinksen­foor over: “Een attractie van honderddui­zen­den euro’s financie­ren... Zo’n investerin­gen zijn voor het leven”

  Nieuwe gezichten, zelfde achternaam. Zo gaat het al generaties lang op de foor. Maar hoewel tradities nog steeds in ere worden gehouden, laat de jongste garde haar eigen frisse ideeën op de bezoekers los. Drie jonge kermiskoppels over waarom ze in de voetstappen van hun ouders treden en over de toekomst van de (Sinksen)foor. “Een carrièreswitch zit er voor ons niet in.”
  Antwerpen
 2. Zomer van Antwerpen stelt volledig programma voor: “Elke dag een thuis voor alle leeftijden, culturen, genderidentiteiten en geaardheden”

  Zomer van Antwerpen stelt volledig programma voor: “Elke dag een thuis voor alle leeftijden, culturen, genderiden­ti­tei­ten en geaardhe­den”

  Zomer van Antwerpen stelt met enige fierheid haar nieuw programma voor. Van 23 juni tot en met 3 september komt het zomerprogramma van de stad weer terug met vaste waarden Muziek in de Wijk, Cinema Urbana, Zomerbar, Zomerfabriek met Street Art Museum en Zonsondergang maar zoals steeds valt er heel wat nieuws te ontdekken in een programma dat bol staat van theater, circus, muziek en film. Van horrorsprookjes en rock-‘n’-roll-circus tot een veerboot naar de onderwereld én natuurlijk de reuzenpassage van Royal de Luxe.
  Antwerpen