Ingrid Hoiklev is het kotsbeu: "Ik ga een brief schrijven aan de minister van Mobiliteit, en het zal er geen kleintje zijn."
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid Hoiklev is het kotsbeu: "Ik ga een brief schrijven aan de minister van Mobiliteit, en het zal er geen kleintje zijn." © Tessa Kraan

“Dit is gewoon met de mensen lachen”: PVDA hekelt defecte liften aan voetgangerstunnel

Antwerpen“Ze houden geen rekening met de mindermobielen, ik ben het beu”, Ingrid Hoiklev (66) uit Linkeroever verplaatst zich al 9 jaar met een scootmobiel en stond al talloze keren voor een defecte Sint-Annalift aan de voetgangerstunnel. “Intussen is de lift al 4 maanden kapot, dat is toch met de mensen lachen?”, hekelt PVDA, die zondag ter plaatse actie voerde.

  1. Antwerp Locos ontbinden zichzelf na diefstal van vlag: “We respecteren de ultra-code, maar we komen sterker dan ooit terug”
    Antwerpen

    Antwerp Locos ontbinden zichzelf na diefstal van vlag: “We respecte­ren de ul­tra-co­de, maar we komen sterker dan ooit terug”

    De uitschakeling van The Great Old in Europa heeft voor de supportersgroep Antwerp Locos nog een extra zure nasmaak gekregen. Na een clash met de Brigade Nassau, de harde kern van Frankfurt, werd hun vlag gestolen. “We respecteren de code en we stoppen, maar in ons hart zullen we Loco blijven”, klinkt het. Eerder geraakte ook al bekend dat een Belgische supporter is opgepakt nadat er vuurwerk werd gegooid in het supportersvak van Frankfurt.