Ingrid Hoiklev is het kotsbeu: "Ik ga een brief schrijven aan de minister van Mobiliteit, en het zal er geen kleintje zijn."
Volledig scherm
PREMIUM
Ingrid Hoiklev is het kotsbeu: "Ik ga een brief schrijven aan de minister van Mobiliteit, en het zal er geen kleintje zijn." © Tessa Kraan

“Dit is gewoon met de mensen lachen”: PVDA hekelt defecte liften aan voetgangerstunnel

Antwerpen“Ze houden geen rekening met de mindermobielen, ik ben het beu”, Ingrid Hoiklev (66) uit Linkeroever verplaatst zich al 9 jaar met een scootmobiel en stond al talloze keren voor een defecte Sint-Annalift aan de voetgangerstunnel. “Intussen is de lift al 4 maanden kapot, dat is toch met de mensen lachen?”, hekelt PVDA, die zondag ter plaatse actie voerde.

  1. BIJZONDERE BEROEPEN. Jan Beeldens van de civiele bescherming helpt bij rampen: “Na urenlang graven haalden we een slachtoffer levend vanonder het puin”
    PREMIUM

    BIJZONDERE BEROEPEN. Jan Beeldens van de civiele bescher­ming helpt bij rampen: “Na urenlang graven haalden we een slachtof­fer levend vanonder het puin”

    “De meeste mensen kennen ons door explosies, overstromingen en zware branden, maar 90 procent van onze taken komt niet in de pers.” Als luitenant-kolonel bij de civiele bescherming weet Jan Beeldens (37) ‘s ochtends nooit wat de rest van de dag zal brengen. Maar hij zou zijn bijzondere job voor geen geld ter wereld willen opgeven.