Petra Samuels (coördinator Kavka), Scarlett (een jongere van Jump), Tom Meeuws (schepen voor Sociale zaken en Armoedebestrijding) en Sophie Reijnen (coördinator Jump) tijdens de viering van 1 jaar Jump.
Volledig scherm
Petra Samuels (coördinator Kavka), Scarlett (een jongere van Jump), Tom Meeuws (schepen voor Sociale zaken en Armoedebestrijding) en Sophie Reijnen (coördinator Jump) tijdens de viering van 1 jaar Jump. © Klaas De Scheirder

"Dit is een tweede thuis voor mij": jongerenhuis Jump viert eerste verjaardag

AntwerpenAl één jaar lang kunnen Antwerpse jongeren terecht bij inloophuis Jump in jongerencentrum Kavka aan de Oudaan. Jump wil een veilige omgeving creëren voor jongeren die zich thuis niet goed in hun vel voelen of gewoon even nood hebben aan een gesprek of een warme douche. “Ik wist eerst niet dat Kavka bestond, maar nu kom ik hier elke week.”

  1. GETEST. Drie kerstwinkels in het centrum van Antwerpen. Waar staan de blikvangers? En wie scoort best qua sfeer?  “Alsof je bij de Kerstman thuis op bezoek mag”
    PREMIUM
    Antwerpen

    GETEST. Drie kerstwin­kels in het centrum van Antwerpen. Waar staan de blikvan­gers? En wie scoort best qua sfeer? “Alsof je bij de Kerstman thuis op bezoek mag”

    Nu we met z’n allen weer meer thuis zitten, lijkt een warme kerstsfeer in de living eens zo aantrekkelijk. Het Laatste Nieuws bezocht en beoordeelde de drie kerstwinkels bij uitstek in de koekenstad voor u. Hoeveel kost een kerststal tegenwoordig? Waar staan de blikvangers? En zijn die felle witlichten wel gewenst in een kerstwinkel? “De valse sfeerhaard heeft alvast haar doel gemist.”