Volledig scherm
Het Antwerpse districtscollege. Helemaal links: districtsschepen voor Communicatie Charlie Van Leuffel. © Laenen

District Antwerpen pakt uit met ‘Beleef het mee’-kalender

Onlangs kregen alle inwoners van het district Antwerpen de allereerste ‘Beleef het mee’-kalender voor de komende zomer in de brievenbus. Deze kalender bundelt elk seizoen de leukste activiteiten in het district Antwerpen.

Uit een online-bevraging bij een 1000-tal inwoners van het district Antwerpen bleek dat zij nood hebben aan een publicatie die een selectie van het uitgebreide aanbod in het district bundelt.

 De handige ‘Beleef het mee’-seizoenskalender komt tegemoet aan deze nood. Charlie Van Leuffel, districtsschepen voor communicatie, legt uit: “De seizoenskalender is een overzicht van een groot deel van de evenementen die het district, samen met lokale cultuurhuizen en partners, organiseert. Alle inwoners kregen onlangs de eerste kalender met de zomerse activiteiten in hun brievenbus. Om extra papierlast te vermijden bouwen we het overige drukwerk af en zetten we in op digitale communicatie zoals nieuwsbrieven en sociale media.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hotelkamer te koop: het designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

    Hotelkamer te koop: het designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

    Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?