Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Dieven die dozen met voedsel wilden stelen gevat dankzij getuigen

AntwerpenDe Antwerpse politie kon vrijdag twee mannen arresteren die ervan verdacht worden dozen met voedsel te hebben gestolen uit een wagen in het Antwerpse ‘China Town’. Enkele plichtsbewuste getuigen hielpen de politie de dieven te lokaliseren nadat ze op de vlucht geslagen waren. 

  1. Werner (54) was vroeger druggebruiker, maar helpt nu hepatitis C bij daklozen op te sporen: “Een behandeling tegen het virus is vaak ook een eerste stap naar een beter leven”
    Antwerpen

    Werner (54) was vroeger druggebrui­ker, maar helpt nu hepatitis C bij daklozen op te sporen: “Een behande­ling tegen het virus is vaak ook een eerste stap naar een beter leven”

    Door de hele coronapandemie zouden we andere virussen nog vergeten, maar er zijn jammer genoeg nog heel wat ziektes die de ronde doen. Bijvoorbeeld: hepatitis C, een ziekte die vooral voorkomt bij kwetsbare bevolkingsgroepen, zoals druggebruikers en daklozen. Werner De Keyzer (54) is ex-druggebruiker en kreeg zelf te maken met hepatitis C, maar helpt nu anderen om zich te laten testen en behandelen. “Ik haal enorm veel voldoening uit mijn job, omdat ik weet dat ik een verschil maak in de maatschappij.”