illustratiebeeld
Volledig scherm
illustratiebeeld © Klaas De Scheirder

Dienstverlening op vrijdag 24 september verstoord door vakbondsactie

AntwerpenOp vrijdag 24 september organiseren ABVV en ACV een nationale vakbondsactie tegen de loonnormwet, die de loonkostenontwikkeling in de privésector in toom moet houden om de concurrentiekracht van de bedrijven tegenover de buurlanden te beschermen. Dat heeft mogelijk gevolgen voor de dienstverlening van stad Antwerpen.

  1. Bestuurder moskee schuldig aan aanranding van meisjes tijdens lessen Arabisch: “Drie jaar na de feiten klapt slachtoffer nog altijd dicht”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Bestuurder moskee schuldig aan aanranding van meisjes tijdens lessen Arabisch: “Drie jaar na de feiten klapt slachtof­fer nog altijd dicht”

    Gewezen ondervoorzitter Bachir B. (65) van de moskee El Fath uit Borgerhout wordt veroordeeld tot vier jaar cel, waarvan de helft effectief, voor de aanranding van drie minderjarige meisjes tijdens de lessen Arabisch in de moskee. De aanklager had vijf jaar cel gevorderd tegen de man. De zaak kwam aan het licht toen de imam van de moskee een gsm-filmpje maakte terwijl Bachir B. een 11-jarig meisje tegen de muur duwde en haar betastte. De imam staat mee terecht omdat hij het meisje niet ter hulp was geschoten.