Frank Geudens van de districtsraad van Deurne.
Volledig scherm
Frank Geudens van de districtsraad van Deurne. © Klaas De Scheirder

Deurnenaar Johan Van Bosch ontvangt titel ‘Eredeken van de Arbeid’: “Dankzij hem telt de beroepsvereniging bijna 800 leden”

AntwerpenOp donderdag 21 oktober ontving Deurnenaar Johan Van Bosch de titel ‘Eredeken van de Arbeid’ van Frank Geudens, voorzitter van de districtsraad van Deurne. Van Bosch ontving deze titel voor zijn jarenlange en onbaatzuchtige inzet voor de sector van aannemers van landbouwwerken.

  1. Gouverneur Berx over volle Sportpaleizen: “Bezoekers moeten nadenken of ze nog wel naar een event willen en organisatoren of het nog wel kan plaatsvinden”
    ANTWERPEN

    Gouverneur Berx over volle Sportpalei­zen: “Bezoekers moeten nadenken of ze nog wel naar een event willen en organisato­ren of het nog wel kan plaatsvin­den”

    “Ik denk dat ik in het Sportpaleis ga opereren.” Een veelzeggende tweet van handchirurg Ilse Degreef van UZ Leuven. Dat de IC-bedden in ziekenhuizen straks volledig vol liggen maar dat de Sportpaleizen van deze wereld wel gewoon kunnen vollopen — 51.000 man komend weekend — kan op weinig begrip rekenen in de zorgsector. Antwerps gouverneur Cathy Berx reageert: “Ik hoop dat mensen met dit in het achterhoofd goed nadenken of ze nog wel naar een evenement willen gaan.”