Frank Geudens van de districtsraad van Deurne.
Volledig scherm
Frank Geudens van de districtsraad van Deurne. © Klaas De Scheirder

Deurnenaar Johan Van Bosch ontvangt titel ‘Eredeken van de Arbeid’: “Dankzij hem telt de beroepsvereniging bijna 800 leden”

AntwerpenOp donderdag 21 oktober ontving Deurnenaar Johan Van Bosch de titel ‘Eredeken van de Arbeid’ van Frank Geudens, voorzitter van de districtsraad van Deurne. Van Bosch ontving deze titel voor zijn jarenlange en onbaatzuchtige inzet voor de sector van aannemers van landbouwwerken.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. ASSISEN. “Volgens getuigen trekt u wel vaker een mes bij ruzies.” Reyes del Rosario blijft tijdens verhoor ontkennen dat hij Joël Ozuna in het hart stak
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. “Volgens getuigen trekt u wel vaker een mes bij ruzies.” Reyes del Rosario blijft tijdens verhoor ontkennen dat hij Joël Ozuna in het hart stak

  De eerste dag van het assisenproces over de dood van de 45-jarige Dominicaan Joël Ozuna opende met het verhoor van beklaagde Bryan Reyes del Rosario. Voorzitter Roelants voelde hem stevig aan de tand over zijn veranderende verklaringen en het feit dat hij zijn vrienden ervan lijkt te beschuldigen de dodelijke steekwonde in hart te hebben gegeven. “Volgens getuigen hebt u in vorige conflicten ook al vaker een mes getrokken”