Slachtoffer Olushola Bola Omotosho Dare
Volledig scherm
Slachtoffer Olushola Bola Omotosho Dare © rv

Derde roofoverval kost het leven aan 55-jarige uitbater van wisselkantoor

In een wisselkantoor in de Bisschopstraat, vlak bij het Centraal Station van Antwerpen, is de 55-jarige uitbater Olashula “Bola” Omotosho Dare woensdagmorgen vermoord met messteken. De daders zijn op de vlucht Bij twee vorige overvallen werd uitbater “Bola” ook al zwaar gewond. “Aan die overvallen heb ik nachtmerries overgehouden maar dit wisselkantoor is mijn enige bron van inkomsten”, vertelde Bola aan vrienden.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs historische pareltjes in Antwerpen
  PREMIUM

  Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs histori­sche pareltjes in Antwerpen

  Elke week geeft Antwerpse stadsgids en BeroepsBelg Tanguy Ottomer een prachtige foto prijs van het Antwerpen uit ver vervlogen tijden. Herken jij de plek waar Tanguy ons deze week mee naartoe neemt? Vandaag onthult hij in onze rubriek ‘Wie weet waar?’ welke plaats in Antwerpen er nu zo anders uitziet. Daarnaast geeft hij als expert ook historische feiten en weetjes over de plaats.
 2. Eerstejaars Economie aan UAntwerpen krijgen les van tweedejaarsstudente: “Vooral benieuwd naar reacties van de studenten”

  Eerste­jaars Economie aan UAntwerpen krijgen les van tweede­jaars­stu­den­te: “Vooral benieuwd naar reacties van de studenten”

  Deze week maakte de UAntwerpen bekend dat de universiteit het academiejaar zal opstarten in code oranje. Dat wil zeggen dat de aula’s maar voor twintig procent gevuld zullen zijn. Voor grote studentengroepen vormt dat een extra uitdaging: zelfs in de grootste aula’s kun je hen in coronatijd niet samenbrengen. Daarom schakelt de universiteit voor het vak accountancy van de eerstejaarsstudenten TEW en handelsingenieur een extra docent in: tweedejaarsstudente Chabeli Sanders (19).