VacCovid in Park Spoor Oost.
Volledig scherm
VacCovid in Park Spoor Oost. © Klaas De Scheirder

Derde prik voor Antwerpse 85-plussers

AntwerpenElke thuiswonende 85-plusser uit Antwerpen, Borsbeek, Stabroek, Schoten en Wommelgem kan vanaf nu een afspraak maken voor een derde vaccinatie. Het gaat om 9.400 inwoners. Momenteel kunnen alleen 85-plussers een afspraak maken. De vaccinatie van de groep 65- tot en met 84-jarigen gebeurt later.

 1. VIDEO. Jeugdspelers met leukemie geven aftrap bij Beerschot: “Ze kregen steun van beide supportersclans, dat doet deugd”
  ANTWERPEN

  VIDEO. Jeugdspe­lers met leukemie geven aftrap bij Beerschot: “Ze kregen steun van beide supporters­clans, dat doet deugd”

  Op het veld gaat het sportief bij K Beerschot VA niet zo lekker de laatste tijd maar naast het veld laat de club zijn sportief, groot hart wel nog duidelijk zien. Jeugdspelers Tomas Muyldermans (U21) en Willem-Jan Van Moerzeke (U18) mochten dit weekend de aftrap geven tegen K.V. Mechelen. Tomas overwon recent een zeldzame en complexe vorm van leukemie, Willem-Jan vecht nog steeds tegen exact dezelfde ziekte. “De wandeling over het veld, het balcontact, het moet vermoeiend geweest zijn, dat toont moed.”
 2. Beerschot-jeugdspeler Tomas (20) overwon leukemie en is nu kapitein van zijn ploeg: “De club is me steeds blijven steunen doorheen de zware strijd”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/RIJMENAM

  Beer­schot-jeugdspe­ler Tomas (20) overwon leukemie en is nu kapitein van zijn ploeg: “De club is me steeds blijven steunen doorheen de zware strijd”

  Beerschot-jeugdspelers Tomas Muyldermans (20) en Willem-Jan Van Moerzeke (18) kregen de eer om de aftrap van de eerste ploeg te geven in de wedstrijd tegen K.V. Mechelen. Willem-Jan vecht nog steeds tegen een zeldzame vorm van leukemie, Tomas overwon de ziekte. “Een mooi gebaar van de club, nog maar eens het bewijs dat Beerschot een familieclub is die om zijn spelers geeft.”
 1. Nog géén duidelijkheid over toekomst Schiltz en Open Vld in stadsbestuur: “Er zijn rechtsgeldige aktes voor schepenambten met namen van wie stopt en begint”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Nog géén duidelijk­heid over toekomst Schiltz en Open Vld in stadsbe­stuur: “Er zijn rechtsgel­di­ge aktes voor schepenamb­ten met namen van wie stopt en begint”

  Hoe PVDA maandag ook aandrong, het blijft onduidelijk hoe het college er in januari zal uitzien. “Er zijn rechtsgeldige voordrachtsaktes getekend”, zei Bart De Wever maandag als voorzitter van de Antwerpse gemeenteraad. “Daar staan namen op van wie stopt en wie begint. En wie al zo’n akte heeft getekend, mag er géén nieuwe tekenen.” De gemeenteraad debatteerde ook lang over de Turnhoutsebaan.