Luc De Laet met zijn vrouw en zoon.
Volledig scherm
Luc De Laet met zijn vrouw en zoon. © Klaas De Scheirder

Derde Butcher’s Store opent op Zuid: “Ambachtelijke slagerij ontbrak hier nog”

Na de Butcher’s Store in Hove en die in de Antwerp City Brewery, opent meesterslager Luc De Laet zijn derde zaak in de Museumstraat op het Antwerpse Zuid. Het woord ‘luxeslager’ in de mond nemen, is niet overdreven: naast vers kwaliteitsvlees vind je er ook bereide gerechten, een goede fles wijn of tapas. “Je kan gerust wat minder vlees eten, als het maar béter vlees is”, klinkt het bij slager De Laet.

  1. Internationaal gerenommeerde Zwanzedag komt voor het eerst naar Antwerpen met exclusief rodebietenbier

    Internatio­naal gerenom­meer­de Zwanzedag komt voor het eerst naar Antwerpen met exclusief rodebieten­bier

    De Zwanzedag, het is een fenomeen onder geuzeliefhebbers. Elk jaar brouwt de begeerde Brusselse brouwerij Cantillon een uniek experimenteel bier dat slechts één dag geschonken wordt in een select aantal cafés over heel de wereld. Voor de eerste keer ooit komt het Zwanzebier naar Antwerpen deze week. “Het wordt een complex smaakpalet van rode biet en het fruitige, zurige van lambiek.”