De politie Antwerpen nam heel wat drugs, wapens, cash geld en dure spullen in beslag.
Volledig scherm
De politie Antwerpen nam heel wat drugs, wapens, cash geld en dure spullen in beslag. © Politie Antwerpen

Dealer krijgt enkelband... en begint gewoon opnieuw: 6.500 euro cash, halve kilo cannabis en alarmpistool gevonden bij arrestatie

AntwerpenHet drugsondersteuningsteam van de Politie Antwerpen heeft twee drugsdealers opgepakt. Een van de twee stond onder elektronisch toezicht en droeg een enkelband. De twee twintigers zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De politie nam drugs, cash geld en luxegoederen in beslag.

  1. Opening van Blueness Antwerp, het nieuwe restaurant van Sergio Herman, komt dichterbij: “Franse keuken met oosterse accenten”
    Antwerpen

    Opening van Blueness Antwerp, het nieuwe restaurant van Sergio Herman, komt dichterbij: “Franse keuken met oosterse accenten”

    Deze lente is het zover: anderhalf jaar na de opening van Le Pristine opent Sergio Herman (51) opnieuw een restaurant in Antwerpen. De sterrenchef opent in de Lange Gasthuisstraat een nieuwe versie van Blueness, zijn foodbar in Cadzand. In Antwerpen zullen twee vrouwen aan het roer van het restaurant staan, op de menukaart staan gerechten uit de Franse keuken met Japanse accenten. De zaak komt vlak naast Le Pristine, waar tot op heden Verso Café was.