Volledig scherm
De Grote Schijn toverde het Rivierenhof vorig jaar voor het eerst om tot een magisch bos. © Laenen

De Grote Schijn komt terug naar Rivierenhof: Tickets vanaf nu te koop

Na het succes van vorig jaar komt er van 25 oktober tot en met 11 november 2019 een tweede editie van De Grote Schijn in het Rivierenhof. De magische avondwandeling leidt de bezoekers langs een feeëriek verlicht pad met fluisterende bomen en mysterieuze verrassingen onderweg. De tickets zijn vanaf nu te koop.

Vorig jaar waren alle tickets in een mum van tijd de deur uit: meer dan 35.000 wandelaars raakten toen betoverd en ontdekten het Rivierenhof in de nacht. Omwille van het overweldigende succes, keert De Grote Schijn nu terug.

De makers beloven ook tijdens de volgende editie heel wat monden te laten openvallen van verbazing. Regisseur Christophe Van Hostauijen: “Voor deze nieuwe editie van de Grote Schijn werken we verder op onze eigenzinnige aanpak van vorig jaar. Dit jaar gaan we zelfs nóg een stapje verder en zetten we de natuur nog meer in ‘the picture’ als klankbron. Geen muziek, maar een delicate balans van specifieke klanken die de ervaring van de wandeling alleen maar extra kracht bij zetten. Met speciale opnametechnieken registreren we klanken ín bomen, denk bijvoorbeeld aan het geluid van de sapstroom tijdens de lente of klanken die ontstaan in de boom bij hevige wind. Zo willen we onze wandeling nog meer in harmonie brengen met onze belangrijkste acteur, de natuur zelf.”

Tickets bestellen kan op de website van De Grote Schijn.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. VIDEO. “Dik of dun, we mogen allemaal gezien worden.” 50 inwoners paraderen onder luid gejuich op eerste ‘bodypositivity catwalk’ op de Meir

    VIDEO. “Dik of dun, we mogen allemaal gezien worden.” 50 inwoners paraderen onder luid gejuich op eerste ‘bodyposi­ti­vi­ty catwalk’ op de Meir

    New York, Londen, Parijs en Milaan. Het zijn maar enkele steden die Antwerpen voorgingen maar nu heeft ook de Scheldestad haar eerste ‘bodypositivity catwalk’ beet. Vijftig mensen, geen modellen, paradeerden op de catwalk op de Meir in lingerie. Ieder zoals hij is: dun, dik, breed of smal, groot of klein. Het doel van vzw Model Events is aantonen dat iedereen mooi is zoals hij of zij is in een wereld die toch nog altijd gedomineerd wordt door het perfecte maatje.
  2. Dronken fietser valt en steelt heuptas van vrouw die hem probeert te helpen

    Dronken fietser valt en steelt heuptas van vrouw die hem probeert te helpen

    Vrijdagnacht werd De politie werd vrijdagnacht richting de Koepoortbrug gevraagd omdat een gevallen fietser agressief werd tegen omstaanders die hem wilden helpen. De man keerde zich ook tegen de politie toen die hem wilden aanspreken. Hij vertoonde tekenen van alcoholintoxicatie, maar weigerde een ademtest af te leggen. In de fietszakken van de man vond de politie inbrekersmateriaal. Bovendien werden de inspecteurs aangesproken door een vrouw die verklaarde dat haar heuptas door de man was gestolen. Ook dat bleek te kloppen. De agressieve man werd gearresteerd en werd na een nachtje ontnuchtering verhoord.