Davina Cohen van Toutenfleurs.
Volledig scherm
Davina Cohen van Toutenfleurs. © @shots_by_ar

Davina (21) van populair bloemenmerk Toutenfleurs opent atelier in Antwerpen: “Dit is geen standaard bloemenwinkel”

AntwerpenVier jaar geleden startte Davina Cohen (21) met haar webshop Toutenfleurs. Nu die vijfde verjaardag eraan komt, was het tijd voor een volgende stap. Dit weekend opende de jonge onderneemster uit Schilde een eigen atelier in Antwerpen, waar bloemendecoratie en workshops centraal staan. “En volgend jaar breng ik mijn eigen boek uit”, aldus Davina.

  1. VAKANTIE OP DE VLUCHT. Yamen (16) overleeft twee jaar in een vluchtelingenkamp in Syrië voor hij in Antwerpen strandt: “Liever nog dan een reis zou ik mijn verjaardag eens willen vieren”
    PREMIUM
    Antwerpen/Kapellen

    VAKANTIE OP DE VLUCHT. Yamen (16) overleeft twee jaar in een vluchtelin­gen­kamp in Syrië voor hij in Antwerpen strandt: “Liever nog dan een reis zou ik mijn verjaardag eens willen vieren”

    De een gaat een dagje zonnekloppen in Blankenberge, de ander drie weken rondtrekken door Bali. Het is vakantie, maar is dat ook voor iedereen zo? Onze reporter zat samen met vluchtelingen uit Syrië, Afghanistan, Turkije en Oekraïne en stelde hen de vraag. Deze week: De Syrische Yamen die een namiddag in Oostende als één van de beste dagen van zijn leven beschouwt.