Heleen van Oost, oprichtster van datingbureau Dare To Date (rechts) samen met een medewerker.
Volledig scherm
PREMIUM
Heleen van Oost, oprichtster van datingbureau Dare To Date (rechts) samen met een medewerker. © rv

Datingbureau werkt zoals ‘Blind Getrouwd’: “We koppelen deelnemers aan de hand van een persoonlijkheidstest”

Antwerps datingbureau Dare To Date introduceert op 16 december ‘matched speeddates’ in Vlaanderen. Na het invullen van vragenlijsten worden deelnemers toegewezen aan hun zes best passende potentiële partners. Tijdens een speeddate van tien minuten leren ze elkaar nadien kennen. “Met deze eerste screening boosten we de slaagkansen voor de singles.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerps kunstenaar Gert Adriaenssens pleit voor nieuw fonteinenplan in de stad: “Méér fonteinen, minder verspilling van drinkwater”

    Antwerps kunstenaar Gert Adriaens­sens pleit voor nieuw fonteinen­plan in de stad: “Méér fonteinen, minder verspil­ling van drinkwater”

    Volgens kunstenaar Gert Adriaenssens heeft Antwerpen nood aan een nieuw fonteinenplan. Antwerpse fonteinen worden momenteel gevuld met drinkwater, maar dat kan volgens Adriaenssens ook makkelijk met het water van het Schijn en gezuiverd afvalwater van het zuiveringsstation in Antwerpen-Noord. “Zo wordt er minder drinkwater verspild, en kunnen we meer fonteinen aanbrengen die voor extra verkoeling in de stad zorgen”, aldus Adriaenssens.