Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Danscafé Cuba Bella gerechtelijk verzegeld na verschillende overtredingen

In de Grote Pieter Potstraat heeft de politie danscafé Cuba Bella gerechtelijk verzegeld. Eerder werden er al bestuurlijke maatregelen opgelegd naar aanleiding van verschillende incidenten en overlast. De voorwaarden die de uitbater opgelegd kreeg, werden niet nageleefd. Dat bleek uit een controle tijdens het afgelopen weekend. 

Zo was er bijvoorbeeld wel een camera-installatie maar die moest nog aangemeld en gecontroleerd worden. Bij de controle bleek er ook iemand aanwezig te zijn die officieus de zaak zou runnen. Maar aan de politie verklaarde de man dat hij er gewoon als klant was. Bij controle van de man werden in zijn aktetas verschillende documenten van de zaak, kassagelden en uittreksels van de witte kassa gevonden. Het geld werd in beslag genomen. Gezien de voorwaarden in verband met de drankvergunning geschonden werden, heeft het wijkteam West het pand in opdracht van het parket verzegeld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stad Antwerpen en gerechtsdeurwaarders binden samen de strijd aan tegen overmatige schuldenlast

    Stad Antwerpen en gerechts­deur­waar­ders binden samen de strijd aan tegen overmatige schulden­last

    In samenspraak met de stad ontwikkelde gerechtsdeurwaarder Modero het platform ‘One’. Dit platform bundelt de gekende schulden van klanten met structurele financiële problemen in één dossier. De klant krijgt één contactpersoon en één aangepast traject met één maandelijkse afbetaling. Doordat sneller wordt ingegrepen, moeten extra kosten vermeden worden en kan sneller gestart worden met de afbetaling van de schulden.
  2. Sascha (25) begint ecologische ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Sascha (25) begint ecologi­sche ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Van een carrièreswitch gesproken: naast zijn job bij een begrafenisondernemer startte Sascha (25) Goldstein uit Mortsel vorige week met zijn eigen 'wasservice’ The Laundry Hunter. De start-up zorgt ervoor dat de was en strijk bij mensen thuis met een bakfiets wordt opgehaald, en gewassen en gestreken terug wordt bezorgd. “Dit past perfect in het plaatje van de e-commerce die zo gangbaar is vandaag de dag.”