Volledig scherm
D'AUTAN met Pablo Piatti © D'AUTAN

D’AUTAN opent twee pop-upstores met nieuwe collectie sjaals

Het Belgische accessoirelabel D’AUTAN opent de deuren van twee nieuwe pop-upstores: eentje in de Groendalstraat 5, en een in de Dorpsstraat 21 in Kapellen. 

Het accessoirelabel van de Antwerpse Evi Van der Planken, bekend voor de zijden sjaals met handgeschilderde dessins, presenteert op deze manier haar nieuwe collectie in samenwerking met kunstschilder Pablo Piatti. Voor de nieuwe collectie hebben Pablo en Evi zich laten inspireren door de Afrikaanse kunst en de Afrikaanse flora. Naast de zes foulards die op 100% zijde geprint worden, vind je in dezelfde collectie ook nog chiffonzijde sjaals (ook met de handgeschilderde dessins van Pablo) en verschillende effen sjaals op basis van mohair, wol en kasjmier.

Op donderdagavond 24 oktober wordt de pop-up store in Kapellen officieel geopend en zal ook Pablo Piatti aanwezig zijn. De winkel zal gedurende een jaar open zijn. De pop-upstore in Antwerpen blijft open tot eind januari 2020. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Tijgerpython Germaine keert wellicht nooit meer terug naar baasje: “Kans dat college vergunning geeft is onbestaande”

  Tijgerpy­thon Germaine keert wellicht nooit meer terug naar baasje: “Kans dat college vergunning geeft is onbestaan­de”

  De kans dat Yves Loones en zijn gezin hun tijgerpython Germaine ooit nog terugzien is bijzonder klein. Yves kreeg bij de politie te horen dat de kans erg klein is dat de stad een vergunning zal toekennen. “Het schepencollege moet hierover beslissen en die zullen dat blijkbaar nooit goedkeuren. Stel dat er iets zou gebeuren is de stad mee verantwoordelijk. Onbegrijpelijk, ik wil alle verantwoordelijkheid op mij nemen.” De stad laat weten dat er nog geen beslissing is genomen omdat er nog geen vergunning is aangevraagd.
 2. Fotograaf Stephan Vanfleteren houdt overzichtstentoonstelling in Fotomuseum: “Acht maanden in mijn kelder geleefd om foto’s te selecteren”
  PREMIUM

  Fotograaf Stephan Vanflete­ren houdt overzichts­ten­toon­stel­ling in Fotomuseum: “Acht maanden in mijn kelder geleefd om foto’s te selecteren”

  De Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren (50) pakt vanaf volgende week uit met zijn eerste overzichtstentoonstelling ‘Present’. Hij neemt daarvoor het hele Fotomuseum in. Nog nooit eerder werd het hele museum ingenomen door één fotograaf. Naast Vanfleterens bekende werken zal je er ook pareltjes zien die hij terugvond in zijn allereerste fotomappen. “Alsof ik naar mijn eigen leven terugkijk”, zegt hij. “Ik vertoefde 8 maanden in mijn kelder om deze selectie te maken. Dit is heel spannend want als er nu geen volk op af komt is dat zonde van al die tijd”, lacht hij.