De nieuwe campus van CVO is gelegen op het Kiel, in de De Bosschaertstraat, en biedt plaats aan een 800-tal cursisten.
Volledig scherm
De nieuwe campus van CVO is gelegen op het Kiel, in de De Bosschaertstraat, en biedt plaats aan een 800-tal cursisten. © GO! CVO Antwerpen

CVO opent nieuwe campus op het Kiel

AntwerpenDe cursisten van GO! CVO Antwerpen krijgen er vanaf 29 november een nieuwe lesplaats voor volwassenenonderwijs bij. De campus is gelegen op het Kiel, in de De Bosschaertstraat, en biedt plaats aan een 800-tal cursisten.

 1. Antwerpen rondt morgen kaap van 10.000 prikken bij vijf- tot elfjarigen
  Antwerpen

  Antwerpen rondt morgen kaap van 10.000 prikken bij vijf- tot elfjarigen

  Het was alle hens aan dek in de Marmeren Zaal in de ZOO van Antwerpen vorig weekend: 6.776 kinderen van vijf tot elf jaar kregen daar hun eerste Pfizervaccin tegen het coronavirus. De stad Antwerpen, die instaat voor de regie van de vaccinaties voor kinderen, laat weten dat ouders nog steeds gretig ingaan op de verstuurde uitnodigingen: “Zaterdag ronden we de kaap van 10.000 prikken.” Dat is één vijfde van het totaal in de doelgroep.
 2. Provincie legt goudfabriek Value Trading voorwaarden op voor vergunning van drie jaar: “Binnen de maand verhuisplan opstellen”
  Antwerpen

  Provincie legt goudfa­briek Value Trading voorwaar­den op voor vergunning van drie jaar: “Binnen de maand verhuis­plan opstellen”

  Maximaal drie jaar: zo lang mag goudraffinaderij Value Trading nog op zijn huidige plek in de Antwerpse stationsbuurt blijven. De provincie koppelt aan de toegekende omgevingsvergunning nog een voorwaarde: binnen de maand moet het bedrijf de deputatie een plan bezorgen voor een verhuis of voor het stopzetten van alle activiteiten. Value Trading wenste vrijdag niet te reageren.