Het Operaplein werd recent vernieuwd.
Volledig scherm
Het Operaplein werd recent vernieuwd. © Klaas De Scheirder

Cultuurhuis Opera Ballet Vlaanderen herleeft na werken: “ 5.300 bezoekers méér dan vorig jaar”

Cultuurhuis Opera Ballet Vlaanderen heeft 2019 in totaal 157.147 bezoekers aangetrokken. In eigen huis ging het om ruim 135.000 bezoekers, oftewel 5.300 meer dan in 2018. “In Antwerpen komen we uit de cijferdip die veroorzaakt werd door de werken rond het operagebouw”, klinkt het bij de directie.

 1. 40 maanden cel voor oplichter die zich uitgaf voor politieagent: “Hij ondermijnde met zijn daden het vertrouwen in de politie.”
  Antwerpen

  40 maanden cel voor oplichter die zich uitgaf voor politie­agent: “Hij ondermijn­de met zijn daden het vertrouwen in de politie.”

  De correctionele rechtbank was maandagochtend streng voor Mohamed I. (52). In augustus vorig jaar kwam hij vrij na vijf jaar in de gevangenis voor andere feiten, maar nu mag hij alweer voor 40 maanden terug. De rechtbank beziet de feiten dan ook als zeer ernstig. I. deed zich voor als politieagent en maakte zo zijn nietsvermoedende slachtoffers geld en waardevolle spullen afhandig. “Hij verhoogt met dergelijke feiten het onveiligheidsgevoel binnen de samenleving.”
 2. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.