De man spuwde op de geldautomaat omdat zijn uitkering nog niet was gestort.
Volledig scherm
De man spuwde op de geldautomaat omdat zijn uitkering nog niet was gestort. © Christophe Maertens

Coronaspuwer besmeurt klavier geldautomaat

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft twee coronadossiers behandeld. Guillaume D.M. riskeert een celstraf, omdat hij naar iemand had gespuwd. Voor Kristof B., die op het klavier van een bankautomaat had gespuugd, werd een werkstraf gevorderd.

  1. Was 83ste Boekenbeurs ook de laatste? Organisator Boek.be vraagt bescherming tegen schuldeisers, maar is strijdvaardig: “We laten Boekenbeurs niet zomaar kapot gaan”

    Was 83ste Boeken­beurs ook de laatste? Organisa­tor Boek.be vraagt bescher­ming tegen schuldei­sers, maar is strijdvaar­dig: “We laten Boeken­beurs niet zomaar kapot gaan”

    Boek.be, de organisator van de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerpen, overlegt met schuldeisers over een herstructureringsplan. Door het wegvallen van de Boekenbeurs in 2020 zit de organisator naar eigen zeggen in zeer zwaar weer. In mei kondigde de organisatie ook al ontslagen aan. Of de 83ste editie ook meteen de laatste was, valt nog af te wachten. De organisatie is alvast strijdvol: “Dit geeft een enorme adrenaline stoot en de goesting om te vechten”