Zondagnamiddag protesteerde een groep mensen tegen de coronamaatregelen op de Groenplaats.
Volledig scherm
Zondagnamiddag protesteerde een groep mensen tegen de coronamaatregelen op de Groenplaats. © Marc De Roeck

Coronaprotest op de Groenplaats: “We gaan door tot de maatregelen in verhouding zijn met het gevaar”

AntwerpenZondagnamiddag heeft een groep mensen op de Groenplaats betoogd tegen de coronamaatregelen. “Na zo’n lange tijd is het draagvlak bij de bevolking weg. De risicopatiënten en ouderen zouden moeten beschermd worden, zodat de rest van de bevolking kan doorleven” legt organisator Kris Astle (48) uit.

0 reacties

 1. IN BEELD. Expo fotojournalist Steve McCurry met onder andere ‘Afghan Girl’
  ANTWERPEN

  IN BEELD. Expo fotojourna­list Steve McCurry met onder andere ‘Afghan Girl’

  Het Afghaanse meisje dat met haar groene ogen indringend naar de lens kijkt. Het moet één van de beroemdste portretten uit de fotografiegeschiedenis zijn. Het beeld van de Amerikaanse fotojournalist Steve McCurry pronkte in 1984 op de cover van The National Geographic en leverde hem - net zoals vele andere beelden - prestigieuze prijzen op. Sinds deze week kan je Afghan Girl en vele andere foto’s bewonderen in de Antwerpse Waagnatie.
 2. De kogel is door de kerk: geen Sinksenfoor dit jaar
  Antwerpen

  De kogel is door de kerk: geen Sinksen­foor dit jaar

  De hoop leek al lang verloren, maar de kogel is nu ook echt door de kerk: de Sinksenfoor gaat niet door dit jaar. Een start met Pinksteren, op 22 mei, was sowieso al uitgesloten, daarvoor staat het vaccinatiedorp Spoor Oost in de weg. Maar er komt ook in de loop van het jaar geen alternatief, althans geen échte Sinksenfoor. “We bekijken nog met de foorkramers of er eventueel een kleinere kermis georganiseerd kan worden in de winter, maar waarschijnlijk zullen de foorkramers zich dan al op de kerstmarkten focussen”, aldus schepen van Markten en Foren Peter Wouters (N-VA).
 1. Strijenham: paradijselijke natuur, maar het mist een frituur
  Play

  Strijenham: paradijse­lij­ke natuur, maar het mist een frituur

 2. Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af
  Play

  Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af