De luchthaven in Deurne heeft het maand na maand beter gedaan in 2022. Het verschil met het precoronajaar 2019 is zo goed als uitgegomd.
Volledig scherm
De luchthaven in Deurne heeft het maand na maand beter gedaan in 2022. Het verschil met het precoronajaar 2019 is zo goed als uitgegomd. © Klaas De Scheirder

Corona is verteerd op Antwerpse luchthaven: bijna evenveel passagiers als in 2019, zaken- en privévluchten boomen

AntwerpenDe Antwerpse luchthaven zit weer helemaal op het niveau van vóór de coronacrisis. Het tweede kwartaal - april, mei en juni - telde 81.705 passagiers, een fractie minder dan in hetzelfde kwartaal van 2019. De zakenvluchten floreren zelfs als nooit tevoren.

 1. Stadsbestuur ontvangt Antwerp Pride op stadhuis: “Pride laat de stad schitteren, de stad laat Pride schitteren”
  ANTWERP PRIDE

  Stadsbe­stuur ontvangt Antwerp Pride op stadhuis: “Pride laat de stad schitteren, de stad laat Pride schitteren”

  Antwerp Pride 2022 is nu volledig van start gegaan met een spetterend openingsfeest in OLT Rivierenhof - en een klein akkefietje met Liliane Saint-Pierre in de marge. Momenteel wordt de festivalsite op de Zuiderkaaien naarstig opgebouwd en alles in gereedheid gebracht voor de Parade op zaterdag. Maar eerst passeert het team achter Pride nog in het stadhuis voor een officieel bezoek.
 2. Eens een Ensor of Beuckelaer eten? Restaurant ‘Madonna' opent in vernieuwd Museum voor Schone Kunsten
  KMSKA

  Eens een Ensor of Beuckelaer eten? Restaurant ‘Madonna' opent in vernieuwd Museum voor Schone Kunsten

  Grand Café tijdens de openingsuren van het museum en ’s avonds cocktailbar en fine dining. Dat is het concept van de nieuwe horecazaak van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA), die eind september samen opent met het vernieuwde museum. Naast de zaak zelf is het menu ook geïnspireerd op kunst uit het museum met gerechten als ‘De oestereetster' van James Ensor of ‘Groentenmarkt’ van Joachim Beuckelaer.