DP World in Antwerpse haven
Volledig scherm
DP World in Antwerpse haven © Klaas De Scheirder

Containerterminal in Port of Antwerp-Bruges halveert CO2-uitstoot op acht jaar tijd

AntwerpenDe gigantische containerterminal van DP World in de Port of Antwerp-Bruges kon haar CO2-uitstoot op acht jaar tijd halveren. Dat heeft het bedrijf meegedeeld in het tweejaarlijkse duurzaamheidsverslag op donderdag.

  1. REPORTAGE. Dit was de finale van het wereldkampioenschap Counter-Strike in het Sportpaleis: “Zelfde sfeer als bij het voetbal, maar dan zonder het geweld”
    PREMIUM
    Antwerpen

    REPORTAGE. Dit was de finale van het wereldkam­pi­oen­schap Coun­ter-Stri­ke in het Sportpa­leis: “Zelfde sfeer als bij het voetbal, maar dan zonder het geweld”

    Zondag 22 mei markeert een historische dag in het Antwerpse Sportpaleis. Zestienduizend fans van 62 nationaliteiten zaten er uren op hun stoel gekluisterd voor de finale van het wereldkampioenschap Counter-Strike Global Offensive, een razend populaire videogame. 150 miljoen mensen wereldwijd volgden het evenement live mee. Wij gingen langs op de tribune en ontdekten een nieuwe wereld. “De beste speler ter wereld zei me dat hij nog nooit voor zo’n gek publiek gespeeld heeft.”