Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Coco Jr. presenteert dit weekend de Eroticabeurs

Na ‘Liefde Voor Muziek’ heeft muzikant Coco Jr. een nieuwe en compleet andere klus te pakken. Hij zal op 15, 16 en 17 februari te zien zijn als presentator van de Erotica, Body & Beautybeurs in Antwerp Expo.

Coco Jr. zal dit weekend tijdens de Eroticabeurs de verschillende acts aankondigen en het publiek aan het hoofdpodium entertainen. Hij treedt daarmee in de voetsporen van BV’s zoals Jacques Vermeire, Loes van den Heuvel, Peter van Asbroeck, zijn ex-vrouw Geena Lisa en Eline De Munck.

Alle informatie over de Eroticabeurs is terug te vinden op de website www.ero-expo.com.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse gemeenteraad keurt eigen ‘loonsopslag’ goed: zitpenningen stijgen met 42 procent

    Antwerpse gemeente­raad keurt eigen ‘loonsop­slag’ goed: zitpennin­gen stijgen met 42 procent

    De Antwerpse gemeenteraad heeft maandagavond de verhoging van de zitpenningen goedgekeurd. Zowel de meerderheid (N-VA, sp.a en Open vld) als Vlaams Belang stemden voor. Per zitting krijgen de gemeenteraadsleden vanaf nu 213 euro in plaats van 150 euro, een verhoging van 42 procent. “Gegraai”, zegt de oppositie. “Niet meer dan een indexering", volgens de meerderheid en Vlaams Belang.
  2. De leukste tips voor het weekend

    De leukste tips voor het weekend

    De perfecte jurk en de juiste locatie vinden, de gastenlijst opstellen en de ideale muzikant of swingende band uitkiezen: er komt heel wat kijken bij het plannen van de perfecte trouwdag. Gelukkig maakt de moderne trouwbeurs I Do I Do het leven van toekomstige bruiden en bruidegoms makkelijker. Twee keer per jaar brengen organisatoren Eva Crauwels en Katrien Van den Bleeken 50 op-en-top Belgische standhouders samen in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Op zondag 13 oktober vindt de volgende editie plaats en daarbij vormt duurzaamheid de groene draad.