Kua Namsaeng, uitbater van Bar Parisien.
Volledig scherm
PREMIUM
Kua Namsaeng, uitbater van Bar Parisien. © Klaas De Scheirder

“Cocktails shaken en klanten ontmoeten: ik heb er zin in”: Bar Parisien is klaar voor de heropening

AntwerpenNa een sluiting van bijna zeven maanden zal ook Bar Parisien dit weekend z'n deuren openen. Bezoekers van de cocktailbar op de Grote Markt kunnen er weer genieten op het extra grote terras. “We hebben gekozen om de prijzen niet te laten stijgen” zegt eigenaar Kua Namsaeng (28).

 1. Antwerpse oppositie wil spoedzitting gemeenteraad over PFOS-vervuiling: “Dit ruikt naar schuldig verzuim”
  Antwerpen

  Antwerpse oppositie wil spoedzit­ting gemeente­raad over PFOS-vervuiling: “Dit ruikt naar schuldig verzuim”

  PVDA vraagt een spoedzitting van de Antwerpse gemeenteraad over de PFOS-vervuiling. “Burgemeester Bart De Wever (N-VA) moet snel klaarheid scheppen over wat hij al sinds 2017 wist en waarom er geen actie werd ondernomen om gezondheidsschade van de Antwerpenaren te voorkomen. Dit ruikt naar schuldig verzuim.” Groen, Vlaams Belang en CD&V lieten later op de dag weten dat ze de aanvraag steunen. Begin volgende week zou de zitting dan doorgaan.
 2. Tientallen collega’s en familieleden wachten op nieuws: “Normaal belt Carlos altijd terug”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Tientallen collega’s en familiele­den wachten op nieuws: “Normaal belt Carlos altijd terug”

  De Portugese Adriana komt met tranen in haar ogen op de rampplek van Nieuw Zuid aan. “Waar is Carlos? Waar is Carlos”, blijft zij maar vragen. Zij krijgt geen antwoord. “Normaal belt Carlos terug als ik hem bel. Soms duurt het even omdat hij op de werf niet altijd zijn telefoon op zak heeft. Maar nu wacht ik al uren op zijn antwoord. Er komt niets.” Twee arbeiders zijn nog vermist.