Lars Van Den Eynde, Tom Diels en Sam Schnabel van Club Vaag presenteren hun nieuw festival Vaag Outdoor op Spoor Oost.
Volledig scherm
Lars Van Den Eynde, Tom Diels en Sam Schnabel van Club Vaag presenteren hun nieuw festival Vaag Outdoor op Spoor Oost. © Tessa Kraan

Club Vaag organiseert dj-contest voor eigen festival

AntwerpenClub Vaag zoekt nog één dj om de affiche te vervolledigen van Vaag Outdoor, het festival dat de nachtclub in september organiseert op Spoor Oost in Antwerpen. En dat kan jij zijn. Deelnemers moeten hun dj-set uploaden, het team van Club Vaag beluistert alle sets en selecteert één naam die op zondag 4 september de Club Vaag-stage mag openen en het publiek opwarmen voor de sets van onder andere Nick Bril B2B Mosoo en nog enkele andere bekende dj’s.

  1. “Schiet dan, schiet dan!” En even later zien omwonenden hoe man (46) uit zijn auto strompelt en neerzijgt
    PREMIUM
    Antwerpen

    “Schiet dan, schiet dan!” En even later zien omwonenden hoe man (46) uit zijn auto strompelt en neerzijgt

    De man die maandagavond overleed op het De Coninckplein is de 46-jarige Eimert Wijnerman uit Lier. Geen onbekende voor het gerecht en dat geldt ook voor de 34-jarige Kurt V., die maandagavond kort na Eimerts dood werd gearresteerd voor een schietpartij in de Bredastraat. Hoe en of de twee incidenten met elkaar verband houden, wordt nog volop onderzocht, maar bewoners van de straat op de Antwerpse Dam werpen alvast hun licht op de kwestie. “Wat doen die biljetten van 50 euro op onze binnenplaats?”