De opening van de nieuwe cospacing van CityDepot en Cargo Velo.
Volledig scherm
De opening van de nieuwe cospacing van CityDepot en Cargo Velo. © Klaas De Scheirder

CityDepot en Cargo Velo gaan samen voor duurzame stadsdistributie in Antwerpen

CityDepot breidt Antwerpse vestiging uit via cospacing. De missie van CityDepot is om op een slimme en duurzame manier goederen te bundelen. Met een minimum aan logistieke bewegingen worden ze geleverd in handelskernen en woonkernen.

 1. Kamal Kharmach leefde dankzij geboorte van dochtertje dit jaar op een roze wolk: “Voor de job van ‘ouder’ zou ik ontslagen worden”
  PREMIUM

  Kamal Kharmach leefde dankzij geboorte van dochtertje dit jaar op een roze wolk: “Voor de job van ‘ouder’ zou ik ontslagen worden”

  Wie dit jaar een eindejaarsconference wilde schrijven, had héél wat stof tot inspiratie na een jaar dat ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaat. Of misschien net niét, want 2020 werd voornamelijk gedomineerd door een allesoverheersend virus. Kamal Kharmach waagde zich eraan en keert dit jaar terug met zijn tweede eindejaarconference: ‘Mag ik even? 2020'. Een perfecte aanleiding om het eens met hem te hebben over de eerste avondklok sinds de Tweede Wereldoorlog, granatengooiers en Operatie Nachtwacht, en het grootste lichtpunt in de duisternis: zijn dochtertje.
 2. Sterk staaltje precisiewerk: DP World plaatst dubbeldeksbrug voor voetgangers tussen nieuw hoofdgebouw en parking op Antwerp Gateway

  Sterk staaltje precisie­werk: DP World plaatst dubbeldeks­brug voor voetgan­gers tussen nieuw hoofdge­bouw en parking op Antwerp Gateway

  Bij goederenbehandelaar DP World Antwerp aan het Deurganckdok werken de vijfhonderd havenarbeiders en een deel van de bedienden tegen midden 2021 in een nieuw gebouw. Dat moet de draaischijf worden van de Antwerp Gateway terminal. Afgelopen weekend is het stalen geraamte van de dubbeldekse voetgangersbrug geplaatst die de nieuwbouw met de parking verbindt.