Volledig scherm
Circus Ronaldo © Benny De Grove

Circus Ronaldo, NoFit State en Circus I Love You op Zomer van Antwerpen

Zomer van Antwerpen blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. Van 21 juni tot en met 1 september 2019 viert het stadsfestival zijn verjaardag met een programma vol theater, dans, muziek in Antwerpse wijken, een open editie van de Zomerfabriek en drie spectaculaire circusgezelschappen: Circus Ronaldo, NoFit State en Circus I Love You.

In de wereld van Circus I Love You is iedereen gelijk. De mannen dragen er glitterende spandex leggings en de vrouwen dragen er de mannen in adembenemende stunts. De artiesten van dit internationale gezelschap zijn veelzijdige acrobaten, maar ook muzikant.

Onder toeziend oog van vader Danny Ronaldo komt ook de zevende generatie van Circus Ronaldo naar de Zomer van Antwerpen. Danny Ronaldo opent Nanosh met ‘Swing’ een volgend hoofdstuk in een lange familiegeschiedenis. Van 3 juli tot en met 24 augustus presenteert hij de wereldpremière van zijn eigen droomvoorstelling op Zomer van Antwerpen.

In hun nieuwste voorstelling ‘LEXICON’ nemen de 35 artiesten van het Britse NoFit State je mee terug naar hun kindertijd. Een plek om met je voeten te stampen, je tong uit te steken en heerlijk ongehoorzaam te zijn. Een magische wereld bewoond door buitenbeentjes, vol wilde circusacts en live muziek van de bovenste plank. 

Volledig scherm
NoFit State © Andy Payne
Volledig scherm
Circus I Love You tijdens Wintervuur Festival 2017 © Minja Kaukoniemi
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse dames schrijven survivalgids 
‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”
    PREMIUM

    Antwerpse dames schrijven survival­gids ‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”

    Laura Janssens (29) en Julie Vranckx (26) geven tips en tricks voor wie een stap zet in de wereld van het online daten in hun nieuwe boek ‘(Over)leven op Tinder’. Met verhalen over types die je tegenkomt tijdens het swipen en over flessen in een achterwerk werkt het duo op de lachspieren. Illustratrice Laura is geen onbekende. Haar doldwaze cartoons onder de noemer ‘Niet Nu Laura’ zijn een hit op sociale media en bereikten zelfs al de actrice Reese Witherspoon.