Een blik in de chocoladefabriek van Barry Callebaut. Het bedrijf werd opgericht via een fusie tussen de Belgische onderneming Callebaut en het Franse Cacao Barry.
Volledig scherm
Een blik in de chocoladefabriek van Barry Callebaut. Het bedrijf werd opgericht via een fusie tussen de Belgische onderneming Callebaut en het Franse Cacao Barry. © faye pynaert

Chocolade te koop aan dumpingprijzen: “Minder vliegtuigreizen en dus veel overschot”

AntwerpenNog tot eind juli kan je zowel goed doen voor de planeet als jezelf verwennen. Om voedselverspilling tegen te gaan, biedt de grootste chocoladefabrikant ter wereld Barry Callebaut overschotten van een kilo melkchocolade aan tegen dumpingprijzen. 

 1. “Zulke tactieken zijn enkel voor losers”: man die ex belaagde en afperste voor 300.000 euro riskeert 2 jaar cel
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Zulke tactieken zijn enkel voor losers”: man die ex belaagde en afperste voor 300.000 euro riskeert 2 jaar cel

  Beklaagde Peter V. (55) reageerde niet al te best toen zijn relatie met Magdalena op de klippen liep. Hij begon haar te stalken en stuurde honderden berichten waarin hij dreigde haar te verkrachten en vermoorden. Hij probeerde haar ook te laten ontslaan. De procureur kon er alvast niet lachen. “Dat is het laagste van het laagste. Enkel losers gebruiken zulke tactieken.”
 2. “Ik heb 62 paar sneakers: dat is niet zo veel, toch?” Antwerpen, het paradijs voor sneakeraddicts: bij deze acht winkels vind je je hipste paar sneakers (+ interview met een sneakeraddict)
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Ik heb 62 paar sneakers: dat is niet zo veel, toch?” Antwerpen, het paradijs voor sneakerad­dicts: bij deze acht winkels vind je je hipste paar sneakers (+ interview met een sneakerad­dict)

  Is Antwerpen het paradijs voor sneakerliefhebbers? Als je over de Meir wandelt, zou je zeggen van wel. Om de zoveel meter kom je er een sneakerwinkel tegen, gekenmerkt door de lange rij wachtenden, dromend van een nieuw paar hippe schoenen. Voor wie zelf maar niet genoeg krijgt van de sneakergekte, lijsten wij de acht leukste sneakerwinkels op in Antwerpen. Maar eerst: een interview met een echte sneakeraddict. “Sommige sneakers maken je outfit echt áf.”