Een inbeslagname door het Drugs Ondersteunings Team (DOT).
Volledig scherm
Een inbeslagname door het Drugs Ondersteunings Team (DOT). © Politie Antwerpen

Chef Antwerps drugsteam stapt op

Diensthoofd D.E. van het Drugs Ondersteunings Team (DOT) van de Antwerpse politie is zelf opgestapt. Dat heeft korpschef Serge Muyters vrijdag aan de vakbonden laten weten. Het DOT-team dat afgelopen jaren honderden straatdealers arresteerde in de “War on Drugs”, was verlamd geraakt door interne ruzies. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. LIVE. Antwerps nachtleven bezet vijf weken lang Oosterweelwerven: “Tegen de eventsector terug begint te leven, is de helft zijn job kwijt”
    PREMIUM

    LIVE. Antwerps nachtleven bezet vijf weken lang Oosterweel­wer­ven: “Tegen de eventsec­tor terug begint te leven, is de helft zijn job kwijt”

    Bouwheer Lantis wil aan jong Antwerpen tonen dat het Oosterweeltraject meer is dan nieuwe stroken asfalt voor miljoenen auto’s. Op vijf donderdagen deze zomer bezetten bekende deejays, festival- en nachtlevenpromotors vijf verschillende werven om zowel de nieuwe ecobruggen, fietspaden en natuurgebieden rond Oosterweel te promoten als het Antwerpse nachtleven te ondersteunen. Met deze week Yves Massignani van reizend feestconcept Contrair.