Bart Steyaert en Charlie Van Leuffel, met de nieuwe pin van het fraai gerenoveerde Harmoniegebouw.
Volledig scherm
Bart Steyaert en Charlie Van Leuffel, met de nieuwe pin van het fraai gerenoveerde Harmoniegebouw. © RV

Cadeautje van district aan huwelijksjubilarissen: pin beeldt gerenoveerd Harmoniegebouw uit

AntwerpenHuwelijksjubilarissen krijgen sinds enige tijd een extraatje van het district Antwerpen: een fraaie pin die het pas gerenoveerde en geopende Harmoniegebouw afbeeldt. “Zo kunnen we dat gebouw nog verder uitdragen als symbool van ons district”, zegt schepen van Evenementen Charlie Van Leuffel (N-VA).

  1. REPORTAGE. Dit was de finale van het wereldkampioenschap Counter-Strike in het Sportpaleis: “Zelfde sfeer als bij het voetbal, maar dan zonder het geweld”
    PREMIUM
    Antwerpen

    REPORTAGE. Dit was de finale van het wereldkam­pi­oen­schap Coun­ter-Stri­ke in het Sportpa­leis: “Zelfde sfeer als bij het voetbal, maar dan zonder het geweld”

    Zondag 22 mei markeert een historische dag in het Antwerpse Sportpaleis. Zestienduizend fans van 62 nationaliteiten zaten er uren op hun stoel gekluisterd voor de finale van het wereldkampioenschap Counter-Strike Global Offensive, een razend populaire videogame. 150 miljoen mensen wereldwijd volgden het evenement live mee. Wij gingen langs op de tribune en ontdekten een nieuwe wereld. “De beste speler ter wereld zei me dat hij nog nooit voor zo’n gek publiek gespeeld heeft.”