Een zelfstandig loodgieter was het twintigste slachtoffer van de pyromaan.
Volledig scherm
Een zelfstandig loodgieter was het twintigste slachtoffer van de pyromaan. © Marc De Roeck

Buurtbewoonster stak 20 auto's in brand in twee maanden: pyromaan van Hoboken opgepakt

Antwerpen/HobokenDe politie heeft een 38-jarige buurtbewoonster gearresteerd na een nieuwe brandstichting vrijdagnacht in Hoboken. Het was de negende brandstichting waarbij maar liefst twintig auto’s vernield geraakten in amper twee maanden. De buurt herademt maar vraagt zich tegelijk wat het motief kan zijn van de vrouw.

 1. “Het koningshuis is zot van onze auto’s”: Antwerpse Land Rover-dealer krijgt brevet van hofleverancier
  Antwerpen

  “Het konings­huis is zot van onze auto’s”: Antwerpse Land Ro­ver-dea­ler krijgt brevet van hofleveran­cier

  Wist je dat het Belgisch koningshuis een hart voor Land Rover heeft? Koning Boudewijn kocht ooit een mosterdgeel exemplaar. Koning Filip rijdt met een plug-in hybride rond. En koningin Mathilde is – toeval of niet - vanaf morgen eveneens trots Land Rover-bezitter. Allemaal dankzij de Antwerpse autohandel Jaguar Land Rover Belux, die het brevet van hofleverancier kreeg. “We hebben een uiterst vriendelijk contact met het koningshuis.”
 2. Rechter beslist nog niet over terugbetaling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafprocedure afwachten”
  Antwerpen

  Rechter beslist nog niet over terugbeta­ling van 1 miljoen door Sihame El Kaouakibi: “Eerst de resultaten van de strafproce­du­re afwachten”

  De ondernemingsrechtbank neemt nog geen beslissing over het faillissement van Point Urbain, de horecavennootschap van Vlaams parlementslid Sihame El Kaouakibi en haar partner Erika Nguyen. De curator die het faillissement behandelt, eist de terugbetaling van 1 miljoen euro door het koppel. “Wacht tot het gerechtelijk onderzoek rond is”, stelt Joris Vercraeye, advocaat van El Kaouakibi.