Een patrouille schoot het jongetje te hulp.
Volledig scherm
Een patrouille schoot het jongetje te hulp. © rv

Broertje redt zus uit klauwen van woeste vader

Een veertiger is afgelopen weekend in Borgerhout gearresteerd op verdenking van poging doodslag op zijn eigen dochter (14). De politie die toevallig in de straat was voor de vaststelling van een verkeersongeval, werd verwittigd door het zoontje van het gezin.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Britt Thielemans en Sarah Coppens (Interfreight Antwerp Volley Team) krijgen afscheidswedstrijd: “Jaren in Antwerpen waren fantastisch”

  Britt Thielemans en Sarah Coppens (Interf­reight Antwerp Volley Team) krijgen afscheids­wed­strijd: “Jaren in Antwerpen waren fantas­tisch”

  Zeven maart: de laatste wedstrijd van de vrouwen van Interfreight Antwerp Volley Team tegen Tchalou. Afgesloten met een vlotte overwinning van de Antwerpse meisjes. Niemand besefte toen dat dit het einde zou betekenen van de vorige volleybalcompetitie. Alle deuren gingen dicht, ook die van de Arenahal in Deurne. Het jaar 2020 zou nooit meer hetzelfde zijn.
 2. Beschuldigde getuigt voor assisenjury over moord op zijn vrouw: “Best mogelijk dat ik haar heb gewurgd. Dat herinner ik me niet meer”
  Antwerpen

  Beschuldig­de getuigt voor assisenju­ry over moord op zijn vrouw: “Best mogelijk dat ik haar heb gewurgd. Dat herinner ik me niet meer”

  “Ik hield van mijn vrouw en het was nooit mijn bedoeling om haar het leven te ontnemen.” Dat verklaarde Yonas Mesfin Tela (42) tijdens zijn verhoor voor het Antwerpse hof van assisen, waar hij terechtstaat voor de moord op zijn echtgenote Abeba Teumezgi Mebrahtom (29). Toen de inspecteurs aan Yonas vroegen of hij haar gewurgd had, antwoordde hij: “Maybe”.