De broers Adir en Netanel K. blijven voorlopig in de gevangenis.
Volledig scherm
De broers Adir en Netanel K. blijven voorlopig in de gevangenis. © rv

Broers verdacht van moord zochten drugskoerier

De raadkamer in Antwerpen heeft dinsdag de aanhouding bevestigd van twee Israëlische broers van 26 en 27 jaar, die verdacht worden van de moord op een 21-jarige landgenoot Uri Zhrin. Zijn lichaam werd drie maanden geleden uit het Kattendijkdok in Antwerpen gehaald. Volgens het parket wijst momenteel alles op een afrekening in het drugsmilieu. De broers ontkennen de moord.

  1. IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigende gijzelnemer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemeester spreken!”

    IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigen­de gijzelne­mer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemees­ter spreken!”

    De Antwerpse politie en brandweer hebben woensdag een demonstratie in Antwerpen gegeven waarbij burgemeester Bart De Wever (N-VA) optrad als gijzelnemer. In de stad is een intense samenwerking ontstaan tussen politie en brandweer in de Casualty Extraction Rescue Teams (CE-RT). De voorbije maanden werden in die teams al honderden politie- en brandweermensen opgeleid.