Brasserie Berlin
Volledig scherm
Brasserie Berlin © Dirk Laenen

Brasserie Berlin op Antwerpse Oudaan is failliet

De bekende brasserie Berlin op de Oudaan heeft de boeken neergelegd. Zo verdwijnt de laatste Antwerpse horecazaak uit de portefeuille van zakenman Jean-Claude Creeten, die vijf jaar geleden tal van etablissementen verwierf.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Op pad met Lynn, verzorgster van de nijlpaarden in de Antwerpse Zoo: “Ik zíe het als ze slechtgezind zijn”
  PREMIUM

  Op pad met Lynn, verzorg­ster van de nijlpaar­den in de Antwerpse Zoo: “Ik zíe het als ze slechtge­zind zijn”

  We hebben de dieren van de Zoo lang moeten missen. Tijdens de lockdown bleven de verzorgers van onze Antwerpse trots wél trouw op post. Zij geven ons nu een unieke kijk achter de verblijven. In de eerste aflevering doken we mee met verzorger Thomas het aquarium in, daarna vertelde Erik vol passie over de reptielen. Vandaag gaan we op pad met Lynn Van Steenvoort, verzorgster van de nijlpaarden, tapirs en antilopen.
 2. Jonge dealers van 16 (!), 19, 20 en 21 jaar lopen tegen de lamp

  Jonge dealers van 16 (!), 19, 20 en 21 jaar lopen tegen de lamp

  Het wijkondersteuningsteam van de regio Centrum onderzocht het voorbije weekend een jonge man die cannabis zou verhandelen vanuit zijn woning in de Groenendaallaan. In de hal van het appartementsgebouw merkten de inspecteurs een sporttasje op dat verstopt was in het plafond. In het zakje zat ruim 300 gram cannabis. Tijdens de daaropvolgende huiszoeking werd nog eens 280 gram cannabis en zo’n 3.000 euro cash aangetroffen. De verdachte (21) werd voorgeleid en aangehouden door de onderzoeksrechter.
 3. Vincent van Gogh anders bekeken: wie was de prostituee waarmee hij wou trouwen en die óók in Antwerpen terechtkwam?
  PREMIUM

  Vincent van Gogh anders bekeken: wie was de prostituee waarmee hij wou trouwen en die óók in Antwerpen terecht­kwam?

  Vincent van Gogh (1853-1890) blijft tot de verbeelding spreken. Boechoutenaar Yves Saerens (37) heeft zich gewaagd aan een psychologische roman over Sien Hoornik. Ze is de enige vrouw die Vincent een gezinsleven schonk. Jaren na hun breuk trok Sien van Den Haag naar Antwerpen, waar de schilder drie maanden woonde. Dat levert een fascinerend boek op, Saerens’ tweede literaire worp.