De brandweer en politie waren telefonisch niet bereikbaar wegens een storing bij Telenet.
Volledig scherm
De brandweer en politie waren telefonisch niet bereikbaar wegens een storing bij Telenet. © BZ Antwerpen

Brandweer en politie opnieuw telefonisch bereikbaar

AntwerpenDe politie laat via een tweet weten dat hun Blauwe Lijn inmiddels weer bereikbaar is. Vanmorgen waren de hulpdiensten telefonisch niet te bereiken wegens een storing op het netwerk van Telenet. De noodnummers 112 en 101 waren wel beschikbaar. Ook de telefoon van de brandweer lijkt ondertussen weer operationeel te zijn. 

  1. Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchteling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Pas op zijn 15de voor het eerst naar school, nu is ex-vluchte­ling Sahadi (32) zelf directeur: “Met dank aan leerkrach­ten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet”

    Hij was al vijftien (!) jaar toen hij de allereerste schooldag van zijn leven meemaakte. Nog eens zestien jaar later werd hij zelf directeur van een kleuter- en lagere school. Ontmoet Sahadi Daria (32), van Afghaans vluchteling tot schooldirecteur op het Antwerpse Linkeroever. “De leerkrachten die zich jarenlang voor mij hebben ingezet, hebben me overtuigd zelf opvoeder te worden”