Brand in een loods in de Tweemontstraat.
Volledig scherm
Brand in een loods in de Tweemontstraat. © Marc De Roeck

Brand in loods aan Tweemontstraat: kleine brand maar felle rookontwikkeling

AntwerpenDe brandweer Antwerpen is zaterdagmorgen opgeroepen voor een brand in een loods in de Tweemontstraat. Het ging uiteindelijk om een brand in één unit, maar de schade bleef beperkt. De brandweer heeft wel de deuren van de andere units moeten forceren om te controleren of er daar geen uitbreiding was van de brand.

  1. IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigende gijzelnemer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemeester spreken!”

    IN BEELD. Zo hebt u hem nog nooit gezien: Bart De Wever speelt overtuigen­de gijzelne­mer tijdens oefening van politie en brandweer: “Ik wil de burgemees­ter spreken!”

    De Antwerpse politie en brandweer hebben woensdag een demonstratie in Antwerpen gegeven waarbij burgemeester Bart De Wever (N-VA) optrad als gijzelnemer. In de stad is een intense samenwerking ontstaan tussen politie en brandweer in de Casualty Extraction Rescue Teams (CE-RT). De voorbije maanden werden in die teams al honderden politie- en brandweermensen opgeleid.