Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Brand in Jan De Vostunnel blijkt vals alarm: “Vermoedelijk vuurwerk van voetbalsupporter”

AntwerpenDe brandweer rukte zondagmiddag uit naar de Jan De Vostunnel op de A112 vlakbij het Kiel. Het bleek gelukkig om vals alarm te gaan.

 1. Tweede editie van Antwerp Fashion Week in februari: "Alternatief voor wegvallen buitenlandse beurzen”
  Antwerpen

  Tweede editie van Antwerp Fashion Week in februari: "Alterna­tief voor wegvallen buitenland­se beurzen”

  Op zondag 6 en maandag 7 februari slaan maar liefst 18 agenturen, showrooms en merkenfabrikanten de handen in elkaar voor de tweede editie van Antwerp Fashion Week. Zo bieden ze een een alternatief aan voor de geannuleerde buitenlandse modebeurzen dit seizoen. “Na het grote succes van de eerste editie van Antwerp Fashion Week vorig jaar, wilden we ons beursalternatief verder uitbouwen om retailers kennis te laten maken met nog meer agenturen, showrooms en merken”, stelt Dieter Deceuninck, de drijvende kracht achter Antwerp Fashion Week.
 2. Duurste rusthuis van het land Park Lane Antwerpen staat op zwarte lijst van zorginspectie
  PREMIUM
  Antwerpen

  Duurste rusthuis van het land Park Lane Antwerpen staat op zwarte lijst van zorginspec­tie

  Het duurste rusthuis van het land, Park Lane in Antwerpen, staat sinds december op een zwarte lijst van de Zorginspectie van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Het rusthuis, dat onder de Frans zorggroep Orpea opereert, staat onder verhoogd toezicht nadat er tijdens verschillende inspectiemomenten tekorten werden vastgesteld. Directeur Filip Van de Venster maakt zich sterk die tekorten opgelost te hebben: “De inspectie mag gerust nog eens langskomen.”