Na een uur was de brand onder controle en nog eens twee uur later kon ook het nablussen afgerond worden.
Volledig scherm
Na een uur was de brand onder controle en nog eens twee uur later kon ook het nablussen afgerond worden. © Marc De Roeck

Brand bij Gunvor Petroleum onder controle: “Oorzaak onbekend, schade nog op te meten”

Drie uur nadat de brand uitbrak bij Gunvor Petroleum Antwerp (GPA) donderdagochtend kondigde het bedrijf en de brandweer volledig einde alarm af. De driehonderd medewerkers konden terug veilig aan het werk en het bedrijf kon beginnen aan het opmeten van de schade: “Een gespecialiseerd team onderzoekt de oorzaak zodat dit in de toekomst nooit meer hoeft te gebeuren.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vernieuwde helft Rozentuin Rivierenhof opnieuw open: “We hebben alles duurzaam ingericht, en verrassend fleurig aangeplant”

    Vernieuwde helft Rozentuin Rivieren­hof opnieuw open: “We hebben alles duurzaam ingericht, en verrassend fleurig aangeplant”

    Vorig jaar ging de Rozentuin in het Rivierenhof voor de helft op slot. De geliefde verpoosplaats van vele parkbezoekers was ‘bodem-moe’ en de prachtige collectie rozenstruiken kwijnde weg. Provincie Antwerpen zette geëngageerd in op een milieuvriendelijke renovatie van de westelijke helft. Net op tijd voor de zomer is het vernieuwde deel klaar en opnieuw open voor bezoekers.