Volledig scherm
De Amerikaanse band Bon Iver. © EPA

Bon Iver komt op 23 april naar Sportpaleis

Bon Iver-fans kruisen best 23 april 2020 aan in hun agenda. Dan komt de Amerikaanse band rond Justin Vernon de nieuwe plaat ‘i,i’ live voorstellen in het Antwerpse Sportpaleis. Support Aaron Dessner’s Big 37d03d Machine opent de avond.

Justin Vernon noemt ‘i,i’ de meest volwassen plaat van Bon Iver. Het album symboliseert de herfst en maakt zo een cyclus rond. Van de winter bij ‘For Emma, Forever Ago’ (2007), gevolgd door een turbulent lenteseizoen bij ‘Bon Iver, Bon Iver’ (2011) en een losgeslagen zomer bij ‘22, A Million’ (2016) tot nu de herfst. 

De nieuwe tournee wordt de meest ambitieuze tot nu toe. Bon Iver belooft hun indie-folkrock met bijzonder veel gevoel van intimiteit en tal van sonische en visuele innovaties naar grote zalen te brengen.

De ticketverkoop start vrijdag 13 september om 10 uur. Kaarten kosten 40,70, 48,55 en 55,26 euro.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. VIDEO. Antwerpse Schelde opnieuw wat properder dankzij 1.000 Antwerpenaars en Clean Up

    VIDEO. Antwerpse Schelde opnieuw wat properder dankzij 1.000 Antwerpe­naars en Clean Up

    Een duizendtal mensen staken zaterdag de handen uit de mouwen om samen afval te rapen langs de Schelde in het kader van River Cleanup. Kilo’s sigarettenpeuken, honderden flesjes en blikjes, isomo, etensverpakking, drugspuiten en afval van schepen werd gevonden op slechts enkele uren tijd. Afval dat anders in onze zeeën en oceanen terecht zou komen. “Belangrijker dat opruimen is het bewustmakingsproces”, klinkt het bij de organisatie.