‘Stephan Vanfleteren - Present’
Volledig scherm
‘Stephan Vanfleteren - Present’ © Klaas De Scheirder

#blijfinuwkot en beleef de expo ‘Stephan Vanfleteren - Present’ vanuit je zetel

Het Fotomuseum FOMU start met virtuele rondleidingen door de expo ‘Stephan Vanfleteren - Present’. Een gids leidt de bezoeker in zes afleveringen doorheen de expo.

  1. Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde treden na 22 jaar voor het laatst op met hun 'Jukebox': “Met Nederlandstalige nummers brengen we een verhaal”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde treden na 22 jaar voor het laatst op met hun 'Jukebox': “Met Nederlands­ta­li­ge nummers brengen we een verhaal”

    Dat Nele Bauwens (45), Tine Embrechts (46) en Lucas Van den Eynde (63) een ‘stukske’ kunnen acteren, weten we wel. Maar dat het trio al sinds het jaar 2000 samen het podium opkruipt, is misschien minder geweten. 22 jaar geleden startten Nele, Tine en Lucas met hun muziekprogramma Jukebox 2000, een interactieve voorstelling waarbij het publiek uit 100 Nederlandstalige liedjes de selectie kon bepalen. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde: na 22 jaar brengen ze voor de allerlaatste keer ‘Den Jukebox’ op zondag 22 mei in De Roma. Een gesprek met de drie acteurs-zangers.