BINNENKIJKEN: een prachtig staaltje art-deco in Deurne

Geometrische vormen, prachtige glasramen, gouden tegeltjes op de gevel,… Deze indrukwekkende art-decowoning uit 1938 staat net als vele andere in de wijk op de Inventaris Onroerend Erfgoed. Trotse eigenaars: Benoit en Helga. Sinds 2004 wonen ze hier, in de buurt van het Rivierenhof. Ze zijn nog maar de derde eigenaars van de 80-jarige woning. “Het was liefde op het eerste gezicht!”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vernieuwde helft Rozentuin Rivierenhof opnieuw open: “We hebben alles duurzaam ingericht, en verrassend fleurig aangeplant”

    Vernieuwde helft Rozentuin Rivieren­hof opnieuw open: “We hebben alles duurzaam ingericht, en verrassend fleurig aangeplant”

    Vorig jaar ging de Rozentuin in het Rivierenhof voor de helft op slot. De geliefde verpoosplaats van vele parkbezoekers was ‘bodem-moe’ en de prachtige collectie rozenstruiken kwijnde weg. Provincie Antwerpen zette geëngageerd in op een milieuvriendelijke renovatie van de westelijke helft. Net op tijd voor de zomer is het vernieuwde deel klaar en opnieuw open voor bezoekers.