Het bespuwde raam van Ken.
Volledig scherm
Het bespuwde raam van Ken. © rv

Bijna aangereden, bespuwd en uitgescholden: bestuurder slachtoffer van verkeersagressie omdat hij geen voorrang gaf

AntwerpenEen man (41) is woensdag op Linkeroever het slachtoffer geworden van verkeersagressie. Een boze bestuurder probeerde hem aan te rijden, spuwde op zijn raam en probeerde de deur te openen. Ken G. diende een klacht in bij de politie en hoopt dat de dader gestraft wordt.

 1. Trouwen in openlucht: Open Vld vindt dat het ook in Merksem en andere Antwerpse districten moet kunnen
  Merksem

  Trouwen in openlucht: Open Vld vindt dat het ook in Merksem en andere Antwerpse districten moet kunnen

  Het kán al in Oostende en het Vlaams-Brabantse Lubbeek: trouwen op andere plekken dan het gemeentehuis, óók in openlucht. Als het van Merksems districtsraadslid Bavo De Mol (Open Vld) afhangt, zou het fijn zijn als ook de stad Antwerpen volgt. “Trouwen op de trappen van kasteel Bouckenborgh, het hééft wel iets”, zegt De Mol. Donderdag legt hij een motie voor aan de districtsraad.
 2. ASSISEN. “Mannen die Leo (59) ontmoette waren niet overtuigd homoseksueel, maar enkel uit op centen”: Roemeense tomatenplukkers staan terecht voor roofmoord in Deurne
  PREMIUM
  Antwerpen/Deurne

  ASSISEN. “Mannen die Leo (59) ontmoette waren niet overtuigd homoseksu­eel, maar enkel uit op centen”: Roemeense tomaten­pluk­kers staan terecht voor roofmoord in Deurne

  Hebben drie Roemeense gastarbeiders de zwakbegaafde Leo Van Rentergem (59) uit Deurne gedood én beroofd nadat ze hem in een homobar in de Antwerpse stationsbuurt hadden leren kennen? Daarover buigt de Antwerpse assisenjury zich vanaf donderdag. De drie beschuldigden, die elkaar op bijna élk punt tegenspreken, riskeren in principe levenslang.
 3. PVDA protesteert in zwembroek tegen verhoging van Antwerpse sporttarieven: “Alsof clubs het in deze tijden al niet moeilijk genoeg hebben”
  Antwerpen

  PVDA protes­teert in zwembroek tegen verhoging van Antwerpse sporttarie­ven: “Alsof clubs het in deze tijden al niet moeilijk genoeg hebben”

  In zwembroek voerde PVDA-districtsraadslid Kristof Vissers vanmiddag actie aan zwembad Wezenberg. Reden voor de protestactie? De prijsstijgingen voor het gebruik van sporthallen en zwembaden die volgende week op de agenda van de Antwerpse gemeenteraad staan. In coronatijden de prijzen voor sportbeoefening verhogen, is volgens Vissers ‘not done’. Ook acteur en korfbaltrainer Ben Rottiers pleit voor meer betaalbare sportinfrastructuur. “De tarieven waren na 10 jaar aan vervanging toe, maar zullen nog altijd democratisch zijn", klinkt het bij de stad.
 1. Dit viel op in de persconferentie van Rutte en De Jonge
  Play

  Dit viel op in de persconfe­ren­tie van Rutte en De Jonge

 2. In een seconde gaat de koereiger zijn vrijheid weer tegemoet
  Play

  In een seconde gaat de koereiger zijn vrijheid weer tegemoet