Het bezorgcentrum van Amazon op Blue Gate in Antwerpen.
Volledig scherm
Het bezorgcentrum van Amazon op Blue Gate in Antwerpen. © Montea

Bezorgcentrum Amazon opent de deuren op Blue Gate

AntwerpenVandaag is de eerste Belgische vestiging van Amazon op Blue Gate Antwerp geopend. Amazon zal van hieruit zowel het stadscentrum als de bredere Antwerpse omgeving bedienen. Het depot levert meer dan vijftig directe banen op.

  1. Honderd Oekraïense vluchtelingen leren Antwerpse haven kennen met plezierboot: “Ideaal om ons land te ontdekken, én elkaar”
    ANTWERPEN

    Honderd Oekraïense vluchtelin­gen leren Antwerpse haven kennen met plezier­boot: “Ideaal om ons land te ontdekken, én elkaar”

    Als algemeen directeur van de scholengemeenschap KOV in Vilvoorde ving hij eerder al Oekraïense kinderen op maar ook persoonlijk zet Johan van Engelant zich in voor Oekraïense vluchtelingen in ons land. Via excursies brengt hij ze samen zodat ze het land én elkaar beter kunnen leren kennen. Zaterdagmiddag kregen zo’n honderd Oekraïners per boot een rondleiding in de Antwerpse haven. “Die mensen zijn gevlucht van oorlog, dikwijls enkel vrouwen en kinderen, ze kennen hier niemand, op deze manier wil ik ze samen brengen.”