Boqion De Pooter en Camille Dubois openen een tweede vestiging van Camion op de PAKT-site in Antwerpen, Camionette.
Volledig scherm
PREMIUM
Boqion De Pooter en Camille Dubois openen een tweede vestiging van Camion op de PAKT-site in Antwerpen, Camionette. © Hannes Vandenbroucke/Camionette

Bezielers van Camion openen fine dining restaurant Camionette op PAKT-site: “Alle puzzelstukjes vallen in elkaar”

AntwerpenWe schreven er een tijdje geleden al over, maar nu is het ook eindelijk zover: Camille Dubois (30) en Boqion De Pooter (30) van het populaire vegan restaurant Camion openen op vrijdag 1 juli hun tweede vestiging - Camionette - op de PAKT-site. Camion zal voortaan worden verdergezet als een ontbijt- en lunchbar, terwijl je bij Camionette zowel ‘s middags als ‘s avonds terecht kan voor allerlei sharing gerechten of een glaasje natuurwijn in de bar. “Bij Camionette breken we met het beeld dat enkel traditioneel tafelen onder fine dining geplaatst kan worden.”

  1. ZOMERREEKS. De plezantste pleintjes van 't stad, met Tanguy Ottomer: “Op het Mechelseplein spreken mensen je aan met je voornaam”
    PREMIUM
    Antwerpen

    ZOMERREEKS. De plezantste pleintjes van 't stad, met Tanguy Ottomer: “Op het Mechels­eplein spreken mensen je aan met je voornaam”

    De winter, lente of herfst uw favoriete seizoen? Wij weten wel beter: ieders hart maakt een sprongetje op 21 juni. Om de zomer te vieren, gingen wij op pad met stadsgids Tanguy Ottomer om — telkens met een frisse pint vanop een terrasje — de geheimen over de zes plezantste pleintjes van ‘t stad te onthullen. Deel 5: het Mechelseplein.