Volledig scherm
Neo en Morhpeus in The Matrix. © Kinepolis

Bewegende stoelen, wind, regen en geuren: The Matrix maakt comeback in 4DX-versie

‘Blue pill or red pill?’ Fans worden binnenkort letterlijk meegezogen in ‘The Matrix’. Kinepolis brengt een nieuwe versie van de veelbesproken 90s-film opnieuw op het grote scherm. Van 28 augustus tot 10 september speelt de zogenaamde 4DX-versie in Kinepolis Antwerpen.

Twintig jaar na de release van The Matrix kunnen fans opnieuw in de wereld van Neo stappen. Letterlijk deze keer. Kinepolis toont een gloednieuweversie van de film, in 4DX. En dat wilt zeggen dat de stoelen meebewegen met de actie, je wind en regen voelt en zelfs de geur van The Matrix - wat moeten we ons dààr bij voorstellen? - kan opsnuiven.

Vanaf 28 augustus tot en met 10 september zijn er dagelijks vertoningen van The Matrix in 4DX in Kinepolis Antwerpen. Ook in Brussel, Gent, Hasselt en Luik kan je terecht voor de vernieuwde versie van The Matrix.

Sci-fi actiethriller The Matrix, geschreven en geregisseerd door Lana en Lilly Wachowski met in de hoofdrollen Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving en Lawrence Fishburn, sleepte in 2000 maar liefst vier Oscars in de wacht. De film maakt inmiddels ook deel uit van de top 20 beste films allertijden volgens de gebruikers van de toonaangevende filmwebsite IMDb.

Tickets kosten 14,50 euro.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Katten blazen dit weekend verzamelen in Antwerp Expo

    Katten blazen dit weekend verzamelen in Antwerp Expo

    Perzische Langhaar, Exotic Shorthair of Maine Coone... Wist je dat er meer dan vijftig kattenrassen bestaan? Kattenliefhebbers kunnen zondag 24 november een kijkje gaan nemen naar de mooiste katten van Europa in Antwerp Expo. Er worden meer dan 300 raskatten van een twintigtal verschillende kattenrassen uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland verwacht. De kattenshow wordt georganiseerd door de Belgian Cat Fanciers, een vereniging voor liefhebbers van raskatten.
  2. Rode Neuzen Reporter Emanuelle getuigt over depressie: “Praten helpt écht!”

    Rode Neuzen Reporter Emanuelle getuigt over depressie: “Praten helpt écht!”

    Tijdens de maand november nemen Rode Neuzen-jongerenreporters over heel Vlaanderen de verslaggeving over Rode Neuzen-acties op zich. “Als de oudste reporter voor Rode Neuzen Dag in mijn regio, vond ik van mezelf dat ik wat gevoeligere thema’s kon aankaarten. Ik heb hierdoor gekozen om getuigenissen van mensen af te nemen. In mijn eerste artikel getuig ik zelf over depressie”, vertelt Emanuelle. In dit artikel doet zij haar verhaal.