Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Betrapte inbreker (33) verstopt zich in lagergelegen appartement

In de Van Maerlandstraat in Antwerpen-Noord heeft een vrouw vrijdag in haar woning een inbreker betrapt. Dat gebeurde op klaarlichte dag rond twintig na twaalf. Het slachtoffer kon nog net zien dat de verdachte vluchtte via de brandladder en een lager gelegen appartement binnenging. Er werden verschillende politieploegen ter plaatse gestuurd. In het lagergelegen appartement werd een huiszoeking gedaan. Daar werd de verdachte aangetroffen in het bezit van de buit van de eerder gepleegde inbraak. De verdachte van 33 jaar werd gearresteerd en overgebracht naar het cellencomplex.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. WEEKENDTIPS: Oktoberfest, spokenwandeling en een stadstrail

  WEEKEND­TIPS: Oktober­fest, spokenwan­de­ling en een stadstrail

  Een droevige avond voor al wie graag eens kwam genieten van een verse lunch of een terrasje kwam doen bij Juno, want het gezellige barretje op de Vrijdagmarkt geeft zaterdagavond de allerlaatste ronde... De huidige eigenares stopt ermee, en geeft daarom een laatste feestje op de Vrijdagmarkt. Maar er is ook goed nieuws: alles moet op, dus het wordt sowieso een onvergetelijke avond! Rykasso komt er draaien, dus een feestje zal het worden. Vanaf 17 uur tot 4 uur ‘s nachts heb je een laatste kans om nog iets te gaan drinken en de benen los te gooien in Juno!
 2. IS-weduwe uit Deurne smeekt om Belgische nationaliteit te mogen behouden

  IS-weduwe uit Deurne smeekt om Belgische nationali­teit te mogen behouden

  De 24-jarige Soraya E. die samen met haar drie kleine kinderen vastzit in een Koerdisch kamp voor gevangenen van terreurgroep Islamitische Staat, wil absoluut haar Belgische nationaliteit behouden. Alleen dan maakt zij kans ooit naar haar familie in Deurne te kunnen terugkeren. De federale procureur wil Soraya’s Belgische paspoort afnemen en haar laten veroordelen tot 5 jaar cel voor deelname aan terroristische activiteiten.