Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Klaas De Scheirder

Bestuurder krijgt proces-verbaal voor maar liefst 6 overtredingen

AntwerpenDe politie heeft vrijdag een controleactie gehouden tijdens het ‘weekend zonder alcohol achter het stuur’. Ze betrapten er onder meer bestuurders onder invloed, zonder gordel of zonder rijbewijs. De agenten namen ook twee onverzekerde wagens in beslag.

 1. Hoe een koffiecontainer vol cocaïne leidde tot zes schoten in hartje Antwerpen: twee verdachten opgepakt
  PREMIUM

  Hoe een koffiecon­tai­ner vol cocaïne leidde tot zes schoten in hartje Antwerpen: twee verdachten opgepakt

  Voor de derde keer deze week heeft er in Antwerpen een schietpartij plaatsgevonden, voor de derde keer situeert die zich in het drugsmilieu. Vorige nacht vielen er plots zes schoten in het hartje van de stad, nabij de ingang van de Zoo en het Centraal Station. De twee personen die werden gearresteerd leidden de speurders iets verderop naar een koffiecontainer met cocaïne, waar eerder het spel op de wagen zou hebben gezeten.
 2. Eens een Ensor of Beuckelaer eten? Restaurant ‘Madonna' opent in vernieuwd Museum voor Schone Kunsten
  KMSKA

  Eens een Ensor of Beuckelaer eten? Restaurant ‘Madonna' opent in vernieuwd Museum voor Schone Kunsten

  Grand Café tijdens de openingsuren van het museum en ’s avonds cocktailbar en fine dining. Dat is het concept van de nieuwe horecazaak van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA), die eind september samen opent met het vernieuwde museum. Naast de zaak zelf is het menu ook geïnspireerd op kunst uit het museum met gerechten als ‘De oestereetster' van James Ensor of ‘Groentenmarkt’ van Joachim Beuckelaer.